Voorwaarden verzending & bezorging:

Bij Custom Import Arts ondersteunen we alle populaire online betaalmethodes.
We gebruiken hiervoor het Mollie betalings platform!

Doe je aan internetbankieren bij KBC, ING, de gemakkelijkste manier en veiligste manier van betalen op het internet.

Via het Mollie kunnen we betalingen ontvangen via;

Bank Transfer Bank Transfer
Belfius Direct Net
Credit card
SEPA Direct Debit EPS
Giropay 
iDEAL
ING Home’Pay ING
KBC/CBC Payment Button
Klarna Pay later
Klarna Slice it
Bancontact
PayPal
Przelewy24
SOFORT Banking
Apple Pay
MyBank 

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om via Mister Cash of Bancontact te betalen, ook ter plaatste kan er met kaart betaald worden!

Bankoverschrijving

Vooruitbetalen via bankoverschrijving houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de rekening van Custom Import Arts overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer in uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:
Custom Import Arts
Bank KBC info: KBC Bank NV. 
Account nr.: 731-0217834-44
IBAN: BE55 7310 2178 3444
BIC/SWIFT code : KREDBEBB

Bankoverschrijving is zeker niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot vier werkdagen overboektijd, naargelang bank en feestdagen kan dit zelfs tot 5 dagen duren. Zodra we de betaling hebben ontvangen, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling zodra de bestelling compleet is of doen we een bestelling bij de leverancier en houden we je netjes op de hoogte van het procces via email. Let wel, mochten de producten niet op voorraad zijn, nemen wij de bestelling pas in behandeling op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Mocht je haast hebben, kun je beter voor Digitale oplossing kiezen zoals KBC/ING of Paypal of andere in onze bovenstaande lijst.

Het internet kent geen grenzen, onze betaalmethodes dus ook niet. Waar je ook vandaan komt, er is altijd een betaalmethode die bij jou past. We ontvangen ook betalingen in Digitale munten.

Custom Import Arts
www.customimportarts.com
info@customimportarts.com
Bouwelven 2, 2280 Grobbendonk, Belgium
Tel: Mobiel : 0032(0)488/26.67.57

Custom Import Arts werkt op afspraak enkel ! Custom Import Arts works on appointment only ! 

Business Number. HR.TU.082264
VAT/BTW: BE0859.112.172
Bank KBC info: KBC Bank NV. Ring 48 B-2200 Noorderwijk België
Account nr.: 731-0217834-44
IBAN: BE55 7310 2178 3444
BIC/SWIFT code : KREDBEBB

Tuning en Auto modificatie van motor en motormanagement zijn in België NIET toegestaan voor wagens die zich begeven op de openbare weg en dewelke niet voorzien zijn van een aangepaste Homologatie Procedure met beschreven wijzigingen. Custom Import Arts/Tom Van Dyck modificeert geen wagens voor de openbare weg en kan daarom ook NIET verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen! Custom Import Arts/Tom Van Dyck benadrukt dat het machines bouwt en dat deze enkel geschikt zijn voor circuit en autosport gebruik en ook daarvoor enkel mogen gebruikt worden! Het gebruikt op de openbare weg van deze machine als Auto of eender ander voertuig is dan ook Streng verboden zonder een daarvoor voorziene procedure indien toepasselijk! Custom Import Arts/ Tom van Dyck zijn/is niet verantwoordelijk voor machines of voertuigen aangeleverd met al dan niet erkende kentekens of homologaties die afwijken of gelijkaardig zijn aan eender welke norm. Elk voertuig of transportmiddel wordt dan ook beschouwd als een machine, en enkel geschikt voor de autosport op daarvoor voorziene locaties. Custom Import arts is GEEN Garage voor voertuigen die gebruikt worden voor personen vervoer op de openbare weg maar een ontwikkelaar en verbouwer van race en autosport machines met een specifiek doelgebruik die enkel gebruikt worden op daarvoor voorziene terreinen.