Voorwaarden verzending & bezorging:

Status van de bestelling
Je hebt een bestelling geplaatst en van ons een bevestigingsmail gehad, maar bent toch benieuwd wat de actuele status is van de bestelling? Log in op onze website met jouw accountgegevens en klik op “Mijn Account”. Klik nu op “Mijn Bestelling(en)” en ga naar de bestelling van jouw keuze. Je ziet namelijk direct een beknopte status van de bestelling. Heb je alsnog vragen over de lopende status van de bestelling of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via info@customimportarts.com 

Pakket volgen

Jouw bestelling is compleet, verzameld, ingepakt en verzonden vanaf een van onze vestigingen. Wij hebben jou geïnformeerd per e-mail dat de zending onderweg is, maar je wilt hem toch graag blijven volgen. Log hiervoor in via “Mijn Account”, vervolgens ga je terug naar “Mijn Bestelling(en)” en klik je de bestelling aan waar het om gaat. Je vind hier bij Historie de laatste updates, Wij zullen de status hebben ge-update naar “Verzonden of Shipped” en het trackingnummer van de des betreffende vervoerder hebben vermeld.
Mocht je toch meer willen weten of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Factuur- of afleveradres wijzigen

Wil je het factuur- of correspondentieadres wijzigen omdat je verhuisd bent, dan kun je dit eenvoudig zelf wijzigen via “Mijn Account” en “Mijn Adres(sen)”. Wil je echter je afleveradres wijzigen van een lopende bestelling? Voeg hiervoor een adres toe aan jouw account en neem contact met ons op via info@customimportarts.com. Wij gaan dan in ons systeem het afleveradres aanpassen. Let wel, dit dient gedaan te worden voordat de zending is verzonden. Eenmaal onderweg wordt het lastig om wijzigingen door te geven, uiteraard zullen wij ook hier ons best voor doen!

Bestelling ophalen in Grobbendonk in de workshop van Custom Import Arts?

Je hebt geen zin om te wachten op de vervoerder of je woont dichtbij? Je bent dan altijd welkom om jouw bestelde producten op te halen. Vraag wel altijd even of alle producten op voorraad zijn om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard staan wij jou graag te woord in onze workshop, je vind het adres van onze workshop hier.

NTD Group BV. / Custom Import Arts
www.customimportarts.com
info@customimportarts.com
Bouwelven 2, 2280 Grobbendonk, Belgium
Tel: Mobiel : 0032(0)14/85.58.95

Custom Import Arts werkt op afspraak enkel ! Custom Import Arts works on appointment only ! 

Tuning en Auto modificatie van motor en motormanagement zijn in België NIET toegestaan voor wagens die zich begeven op de openbare weg en dewelke niet voorzien zijn van een aangepaste Homologatie Procedure met beschreven wijzigingen. Custom Import Arts/Tom Van Dyck modificeert geen wagens voor de openbare weg en kan daarom ook NIET verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen! Custom Import Arts/Tom Van Dyck benadrukt dat het machines bouwt en dat deze enkel geschikt zijn voor circuit en autosport gebruik en ook daarvoor enkel mogen gebruikt worden! Het gebruikt op de openbare weg van deze machine als Auto of eender ander voertuig is dan ook Streng verboden zonder een daarvoor voorziene procedure indien toepasselijk! Custom Import Arts/ Tom van Dyck zijn/is niet verantwoordelijk voor machines of voertuigen aangeleverd met al dan niet erkende kentekens of homologaties die afwijken of gelijkaardig zijn aan eender welke norm. Elk voertuig of transportmiddel wordt dan ook beschouwd als een machine, en enkel geschikt voor de autosport op daarvoor voorziene locaties. Custom Import arts is GEEN Garage voor voertuigen die gebruikt worden voor personen vervoer op de openbare weg maar een ontwikkelaar en verbouwer van race en autosport machines met een specifiek doelgebruik die enkel gebruikt worden op daarvoor voorziene terreinen.